Med hjertet for seksualiteten

Med hjertet for seksualiteten - Birgit Hegge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgit Hegge
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Med hjertet for seksualiteten.pdf
ISBN
7389121214791

BESKRIVELSE

Når bør man prate med barn om kropp og grenser? Hvordan gjør man det? Med hjertet for seksualiteten er boken for deg som ønsker å øke din forståelse og trygghet for hva seksualitet er. Hvordan kommer den til uttrykk, og hvordan kan vi omfavne den som den naturlige kraften den er? Spørsmål som: Er seksualitet synonymt med sex? Hva svarer man barn som spør om jenter kan være kjærester? Hva når barna dumper borti porno på nett? Boken gir råd om hvordan seksualitet kan møtes, og fremmes i den daglige kontakt med barn og unge. Den primære målgruppen for boken er ansatte i skole, barnehage, helsestasjon og barnevern. Samtidig er dette en viktig veileder for alle som søker bevisstgjøring om temaet seksualitet. Birgit Hegge er klinisk vernepleier med master i sosialfag. I tillegg er hun utdannet spesialist i sexologisk rådgivning, med godkjenning fra Nordic Association for Clinical Sexology (NACS). Mange års arbeid innenfor psykisk helse og barnevern har gitt henne en spesialisering i vold og seksuelle overgrep. Hun er særlig opptatt av det forbyggende aspektet ved en god seksuell utvikling og helse.

Jevnt og trutt pumper det blodet rundt i kroppen. Hjertet består egentlig av to pumper som jobber side om side.

... Tantra hadde sitt utspring i India for om lag 5000 år siden, og er en livsfilosofi som omfatter absolutt alt - også seksualiteten vår. Det er en indre vei, der seksualiteten blir forbundet med hjertet og en høy grad av bevissthet.

RELATERTE BØKER