Jazzbasillen

Jazzbasillen - Christopher Nielsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christopher Nielsen
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Jazzbasillen.pdf
ISBN
8324358325098

BESKRIVELSE

Er du en møll eller er du en bopper? Helt johan? En swingpjatt? Neivel, da er du kanskje nysgjerrig på hva som skjer når Oslos mest narkotiserte jazzmann, Christian Block, henter et amerikansk bop band til hovedstaden for å spelle på Colosseum? Eller hvordan Christian Block hjelper Zach Milton å rømme fra tukthuset? Har du lyst til å se hvordan fire negre ser ut i søndagskjolene til søstrene Grini eller hvordan de skremmer vannet av frikirkemenigheten i Glomvik? Okey! Hvis du er HIP, klar for å bli bitt av JAZZBASILLEN, så digg denne boka ... NÅ! Christopher Nielsens klassiker fra 1989 om Oslo, jazz og femtitallet

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Er du en møll ... Christopher Nielsen: Jazzbasillen.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER