Fanget i Tyrkia

Fanget i Tyrkia - David Selim Dundar, Bjørn Arild Ersland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Selim Dundar, Bjørn Arild Ersland
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Fanget i Tyrkia.pdf
ISBN
4682220517628

BESKRIVELSE

Sommeren 2006 dro David Selim Dundar på ferie med sine fosterforeldre til Tyrkia. Midt under ferieoppholdet ble David og broren forsøkt kidnappet av sine biologiske foreldre. Stavanger kommune satte i gang en omfattende redningsaksjon hvor de to barna ble smuglet hjem igjen til Norge. Fanget i Tyrkia er fortellingen om en oppvekst mellom to kulturer, om søken etter egen identitet, og om møtet med et offentlig hjelpeapparat. Det er fortellingen om flukten fra foreldrene, og om kjærligheten til en far en ikke kan være sammen med. Bjørn Arild Ersland har skrevet en rekke bøker i alle sjangre. Han skriver både for barn og voksne. Bøkene hans blir stadig prisnominert, blant annet fire ganger til Brageprisen.

Samtidig er dette en varm fortelling om kjærligheten til en far en ikke kan være sammen med. David Selim Dundar. David Selim Dundar forteller sin historie i boken Fanget i Tyrkia, som er ført i pennen av forfatter Bjørn Arild Ersland.Sommeren 2006 dro David på ferie med sine fosterforeldre til Tyrkia.

Et jordskjelv med en styrke på 5,7 rammet søndag grenseområdet mellom Iran og Tyrkia. Ingen fanget i ruinene etter jordskjelv i Tyrkia Et jordskjelv med en styrke på 5,7 rammet søndag grenseområdet mellom Iran og Tyrkia. Ni personer er døde, inkludert fire barn, ifølge tyrkiske myndigheter. For informasjon om koronavirus, se punktet Helse.

RELATERTE BØKER