Det røde rommet

Det røde rommet - August Strindberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
August Strindberg
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Det røde rommet.pdf
ISBN
5773601109896

BESKRIVELSE

Denne utviklingsromanen tar for seg et år i den unge dikteren Arvid Falks liv. Falk beveger seg i en serie tablåer som gir leseren et historisk bilde av Sverige omkring 1870. Som tidsbilde gir romanen interiører fra hjem og kro, forlag og parlament, teater- og bohemmiljø. Romanen er en satire over det borgerlige samfunn.

Dønnes Gård serverer hjemmelaget mat basert på lokale råvarer. Det røde rommet. August Strindberg; Per Qvale (Oversetter) Denne utviklingsromanen tar for seg et år i den unge dikteren Arvid Falks liv.

Bad og WC på gangen. Rom i skolestua "Skolestua" ligger like ved tunet til Dønnes Gård og er nylig restaurert til utleieformål. Jeg kjøpte August Strindbergs Det røde rommet i 2005, det året jeg begynte på master i litteraturvitenskap.Jeg må ha hatt store ambisjoner og generelt god selvtillit for anledningen, for notatene mine viser at jeg i samme periode kjøpte de samlede verkene til Shakespeare og Ibsen, samt romaner av Balzac, Flaubert, Dickens og Steinbeck. Det er søndag og lesesirkeltid, og i dag er det August Strindbergs Det røde rommet fra 1879 som skal leses og vurderes.

RELATERTE BØKER