Tariffavtalen

Tariffavtalen - Tron Løkken Sundet | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tron Løkken Sundet
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Tariffavtalen.pdf
ISBN
7753986642313

BESKRIVELSE

Tariffavtalen har grunnleggende betydning for arbeidsrett og arbeidsliv, og den har flere materielle og prosessuelle særtrekk som skiller den fra andre avtaler. Boken gir en oversikt over rettsreglene om tariffavtalen med utgangspunkt i arbeidstvistloven og de normer som er utviklet i Arbeidsrettens praksis. Fremstillingen har utførlige henvisninger til praksis og andre kilder. Av sentrale temaer i fremstillingen nevnes: - Tariffavtalebegrepet - Tolkning av tariffavtaler - Tariffavtalens rettsvirkninger - Arbeidstvistprosessen Målgruppen for boken er først og fremst jurister (juridiske studenter, rådgivere, advokater og dommere), men også andre som får befatning med arbeidsrettslige spørsmål, kan ha nytte av boken. Tron Løkken Sundet er nestleder i Arbeidsretten.

Ønsker dere å kreve en tariffavtale må dere danne en klubb og velge en tillitsvalgt. Tariffavtalen har grunnleggende betydning for arbeidsrett og arbeidsliv, og den har flere materielle og prosessuelle særtrekk som skiller den fra andre avtaler. Boken gir en oversikt over rettsreglene om tariffavtalen med utgangspunkt i arbeidstvistloven og de normer som er utviklet i Arbeidsrettens praksis. Under finner du en lenke til Godsbilavtalen 2018-2020, tariffavtalen de aller fleste av våre tariffbedrifter er tilsluttet.

Som deltidsansatt skal han ha de samme rettighetene (delt på stillingsprosent), leser han. Med mindre annet er fastsatt gjelder tariffavtalen i tre år regnet fra den dag den ble underskrevet. Det er imidlertid normalt at overenskomstene blir inngått for to år fra en fastsatt dato.

RELATERTE BØKER