Politirett i et nøtteskall

Politirett i et nøtteskall - Steinar Fredriksen, Tor-Geir Myhrer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Fredriksen, Tor-Geir Myhrer
DIMENSJON
6,30 MB
FILNAVN
Politirett i et nøtteskall.pdf
ISBN
9263188001668

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i norsk politirett. Politirett i et nøtteskall.har hovedvekt på inngrepshjemlene i politiloven kapittel II og reglene om politiets adgang til å bruke fysisk makt ved håndhevingen av disse hjemlene. Grunnprinsippene for utøvelse av politimyndighet i politiloven § 6 står også sentralt. I tillegg behandles spørsmål knyttet til bl.a. politiets oppgaver og organisasjon, og spørsmål angående plikter og rettigheter i polititjenesten. Endelig gir boken en oversikt over sentrale regler vedrørende politiets behandling av personopplysninger.

ISBN 9788205488069, 2016, Tor-Geir Myhrer, Steinar Fredriksen . Fra 340,-Kjøp Selg.

Heftet / 2016 / Bokmål 415,-340,-Rådgiverkontrakter i et nøtteskall Fuglesang, Mads - Larsen, Sindre - Lüttichau, Martin - Stenersen, Astrid H. - Sulland, Svein.

RELATERTE BØKER