Kattenapperen

Kattenapperen - Endre Lund Eriksen, Gisle Normann Melhus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Lund Eriksen, Gisle Normann Melhus
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Kattenapperen.pdf
ISBN
7385780669209

BESKRIVELSE

Nora elsker dyr og er kjempeglad for at hun har fått bli aspirant i Dyrenes Detektivbyrå. Sammen med den pensjonerte mesterdetektiven Carl Berner og den hyperaktive minken Mirja er hun klar for å etterforske alt av dyresaker i den lille byen Nordlund. Men en dag forsvinner kattungen til en jente i klassen. Og Nora blir selv mistenkt! Hvalrossen Carl Berner virker mest opptatt av å knaske tørrfisk, mens Mirja vil arrestere alle.Kan virkelig Nora og vennene i Dyrenes Detektivbyrå klare å løse mysteriet med kattenapperen?Kattenapperen er første bok i en rikt illustrert detektivserie, perfekt for barn fra 6 år og oppover.

Sammen med den pensjonerte mesterdetektiven Carl B... Kattenapperen er første bok i en rikt illustrert detektivserie, perfekt for barn fra 6 år og oppover. 4 stars.

Omtalen er utarbeidet av BS. Kattenapperen er første bok i en rikt illustrert detektivserie, perfekt for barn fra 6 år og oppover. FAKTA Utgitt: 2019 Forlag: Cappelen Damm Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 92 ISBN: 9788202610494 Utgave: 1.

RELATERTE BØKER