Seigmen

Seigmen - Arvid Skancke-Knutsen, Harald Rosenløw Eeg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arvid Skancke-Knutsen, Harald Rosenløw Eeg
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Seigmen.pdf
ISBN
1320367092202

BESKRIVELSE

Seigmen er en biografi i tekst og bilder om nittitallets store rockfenomen i Norge. Det er også en bok om sterkt vennskap, store triumfer og fatale feiltrinn. Og ikke minst om kjærligheten fra lojale tilhengere over hele kloden. Boken tegner et intimt portrett av bandets fem medlemmer, som snakker ærlig og åpent om drømmer og skuffelser, suksess og personlig dramatikk.   Bjørn Opsahl er en av Norges mest anerkjente fotografer. Han har medvirket i flere TV-show og er også regissør og foredragsholder. Han jobber jevnlig med storheter som Taylor Swift, Desmond Tutu, Justin Bieber Uma Thurman, Slash og Bill Gates. Han har fulgt Seigmen tett siden 1992, både som venn og fotograf. Arvid Skancke-Knutsen har vært redaktør for Rock Furore, Planetarium C og Ballade.no. Han har skrevet om musikk for norske og internasjonale magasiner, samt i Norsk Pop- og Rockleksikon. Han er i dag musikkhistorisk konsulent for Rockheim og fast bidragsyter til Musikkmagasinet i Klassekampen. Harald Rosenløw Eeg, fra Tønsberg, er en av Norges mest leste og prisbelønnede ungdsomsbokforfattere, og han har skrevet manus til en rekke filmer. Han har mottatt bl.a. Tarjei Vesaas' debutantpris, Amandaprisen og Brageprisen to ganger. I 2015 gjør Seigmen album-comeback og gir ut sin første plate siden 1997. Boka utgis i forbindelse med Bjørn Opsahls fotoutstilling på Popsenteret i Oslo. Bla i boka

Da har bandet røpet ut da hva de skal bruke pengene på. Hjemmelagde seigmenn Denne oppskriften er stor, og kan gjerne halveres. Lager du hele, har du hyggelige julegaver. Seigmen.

Seigmens medlemmer fra 1991 var Sverre Økshoff (gitar), Alex Møklebust (vokal ... - Seigmen ble tildelt Vestfold Fylkeskommunes kunstnerpris for 2019. Prispengene avslører de vil gå til studiotid i 2020.

RELATERTE BØKER