Religion, verdier og danning

Religion, verdier og danning - Sturla Sagberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sturla Sagberg
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Religion, verdier og danning.pdf
ISBN
6423483841393

BESKRIVELSE

Denne boken handler om måter å snakke om religion, verdier og danning på i pedagogisk virksomhet. Den tar for seg de store spørsmålene i livet: om mening, om godt og ondt, om hvem vi ønsker å være, og hva det er å være et menneske. Boken drøfter hvordan religion kan være både kultur og tro, hvordan verdisystemene endres, og hvilke vilkår et sekularisert samfunn gir for barns danning. Boken retter seg primært mot voksne som møter barn i barnehage og tidlig skolealder, men er relevant for alle som er opptatt av barns danning i et samfunn med økende mangfold kulturelt, moralsk og religiøst. Sturla Sagberg er professor i religion, livssyn og etikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole for førskolelærerutdanning.

tilgjeving, likeverd og solidaritet, verdiar som òg kjem til uttrykk i ulike religionar og livssyn og som er forankra i menneskerettane. Pris: 364 kr. häftad, 2012.

Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Religion, verdier og danning av Sturla Sagberg (ISBN 9788245010985) hos Adlibris.

RELATERTE BØKER