Driftsregnskap og budsjettering

Driftsregnskap og budsjettering - Bjørn Solheim, Trond Winther | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Solheim, Trond Winther
DIMENSJON
5,76 MB
FILNAVN
Driftsregnskap og budsjettering.pdf
ISBN
6993355739306

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet for emnet driftsregnskap og budsjettering i det treårige bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. I denne andreutgaven er boka betydelig revidert både tekstmessig og i oppgavedelen. Gjennomgangen av teori illustreres ved en rekke eksempler og mange øvingsoppgaver. En stor del av oppgavene har komplette løsningsforslag bak i boken. Det er lagt vekt på at studentene gjennom eksemplene i boken kan relatere fagstoffet til praktiske situasjoner. I denne nye utgaven er spesielt kapitlene om normalkost (kapittel 4) og standardkost (kapittel 5) endret med tanke på en mer trinnvis tilnærming til fagstoffet. Disse kapitlene er nyskrevet, og oppgavene er tilpasset det nye stoffet. Nye trender innen budsjettering blir presentert i kapittel 8. For øvrig er det lagt mer vekt på bruk av figurer og illustrasjoner i flere kapitler. Hensikten er å forbedre forståelsen for fagstoffet.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Driftsregnskap er den delen av en bedrifts regnskap som registrerer verdiomformingen og verdibevegelsen innen bedriften.

utg. Langtidsplanlegging = Langtidsbudsjettering (budsjettering for mer enn 1 år) Kortidsplanlegging = Kortidsbudsjettering (budsjettering for kommende 12 mnd) I langtidsbudsjettet kan ressursene ikke betraktes som kjente størrelser. Her kommer det i høy grad inn en behovsvurdering av ressursene, både kvantitativt og kvalitativt. Emne - Driftsregnskap og budsjettering - AE201306.

RELATERTE BØKER