Det sårbare barnet

Det sårbare barnet Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,91 MB
FILNAVN
Det sårbare barnet.pdf
ISBN
8529817340293

BESKRIVELSE

Boka handler om barn av foreldre med rusmiddelproblemer og de former for utviklingsforstyrrelser og omsorgssvikt som skadelig bruk av rusmidler bidrar til. Boka legger hovedvekt på de mindre barna, og tar for seg forebyggelse av omsorgssvikt og utviklingsforstyrrelser hos barn i familier med rusmiddelproblemer. Bokas målgruppe er helse- og sosialarbeidere, barnevernsarbeidere, førskolelærere, helsesøstre, jordmødre, leger, lærere, psykologer, sosionomer og sykepleiere. Har litteraturliste.

Hvorfor er det da greit å stenge skoler og barnehager om sommeren, og i tillegg at det drøftes om å stenge ytterligere en uke i barnehager?, spør Berit Lian. Det sårbare barnet - heftet, Norsk, 2011. 368,-Sendes innen 2-3 virkedager Fri frakt fra 299 kr for privatpersoner.

2017/2018 Det snakkes mye om de sårbare barna nå. De som tar skade/ikke har godt av å være hjemme med familien sin.

RELATERTE BØKER