Turbok for Ålesund og omegn

Turbok for Ålesund og omegn - Kai A. Olsen, Bjørnar S. Pedersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kai A. Olsen, Bjørnar S. Pedersen
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Turbok for Ålesund og omegn.pdf
ISBN
2975545938309

BESKRIVELSE

Turbok for Ålesund og Omegn beskriver 36 flotte turer på Sunnmøre. Forfatterne bruker ca. 400 bilder for å vise riktig vei - ikke bare på fjellet men også fram til parkeringsplassen. Boka kommer med et eget hefte som en tar med på fjellet. Den har fått meget gode anmeldelser. Første opplag på 8000 er nå utsolgt! Vi har trykket 4000 til i en ny revidert utgave. Les hva fjellmannen Stein P. Aasheim skriver: "Turbøker kan deles inn i tiden før og etter Kai A. Olsen og Bjørnar S. Pedersen lanserte sine guider. De to fjellvandrerne fra Molde har hevet turbøker opp på et nytt nivå. Dette er boka for alle - fra nybegynneren til den som ønsker å oppdage nye fjell." Boka er på 128 sider (A4), heftet på 64 sider. Begge er trykket i fire farger. Boka og heftet har et kartutsnitt for hver tur.

3 942 liker dette · 9 snakker om dette. "Turbok for Bergenshalvøyen" - bildebasert turbok med de fineste fotturene i Bergen og Os.

Olsen , Bjørnar S. Pedersen heftet, 2009, Norsk (bokmål), ISBN 9788299701617.

RELATERTE BØKER