Texmex fra bunnen av

Texmex fra bunnen av - Jonas Cramby | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Cramby
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Texmex fra bunnen av.pdf
ISBN
1351294213672

BESKRIVELSE

Texmex-kjøkkenet har smaker som er velkjente og elsket, og likevel vet de fleste ikke hvor godt og enkelt det er å lage denne maten selv, helt fra bunnen av. Denne boken inneholder omkring 70 oppskrifter og tar deg med gjennom texmex-kjøkkenets grunnleggende ideer. Slik lager du dine egne tortillas, stabler i hop den beste tacoen, smeller sammen den perfekte guaccaen, skaper den beste chilisausen og mye, mye mer.

Legg Nachochips i et tynt lag i en ildfast form. Dryss på et tynt, jevnt lag revet ost.

Lengua / 65,-Mør, ristet oksetunge fra Strøm Larsen, toppet med limemarinert hvitkål. Pescado Zarandeado / 70,- Dagens ferske villfisk grillet med en salsa av koriander, hvitløk og lime. Hjemmelaget texmex-krydder er mer konsentrert i smaken, og derfor bruker du mindre av det.

RELATERTE BØKER