Smaker det er verdt å ta vare på

Smaker det er verdt å ta vare på - Morten Schakenda, John Rørdam | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Schakenda, John Rørdam
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Smaker det er verdt å ta vare på.pdf
ISBN
7157414495841

BESKRIVELSE

Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden. I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.

er det viktig å få kveik fra bryggere på gårder som fremdeles brygger med den gamle gjæren. Relasjoner, lek og natur er tre viktige temaer som er verdt å ta vare på i den nordiske barnehagemodellen, mener Berit Bae. Det er ingenting i den nye rammeplanen som går imot den nordiske barnehagemodellen, men det er hvordan den blir implementert som bestemmer resultatene av den i barnehagene, sier professor emerita Berit Bae. - Men det aller viktigste vi gjør er å kjøpe færre telefoner ved å ta vare på telefonen vi har så lenge som overhodet mulig, sier Bakken Riise.

... mente at dette var så viktig at vi måtte sikre en særfinansiering for å få det til.

RELATERTE BØKER