Sex - ja takk!

Sex - ja takk! - Gro Isachsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Isachsen
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
Sex - ja takk!.pdf
ISBN
5364156917884

BESKRIVELSE

Seksualiteten sitter mellom ørene, mener sexolog Gro Isachsen og har med det slått an tonen for Sex - ja takk! - håndboken for variasjon og fornyelse i seksuallivet. Slipp sensualiteten løs og lær mer om hva du kan gjøre for å få mer lyst og nytelse. Du får tips til hvordan du kan bli en bedre elskerinne og få et større register å spille på. Gro deler her sjenerøst sin egen erfaring fra seksuallivets gleder med deg. Boken gir også menn en bedre, og absolutt nødvendig, innsikt i kvinners seksualitet. Sex - ja takk! har blitt et "must" for kvinner i alle aldre som ønsker å bli bedre kjent med sin egen seksualitet og finne og dyrke sin lyst. Sexolog Gro Isachsen er leder og faglig ansvarlig for klinikk Sexologen (www.sexologen.no) i Oslo. Gro har flere års erfaring i sexologisk rådgiving og terapi. Hun har fast spalte om sex og samliv i Dagbladet søndag og i ukebladet Vi Menn, i tillegg svarer hun på spørsmål i forum for seksualitet hos Doktoronline. Hun har også skrevet Mer sex, takk! og Spør Gro om sex. Sex - ja takk! er også utkommet i Danmark.

Da ville jeg ha prikken over i'en, og drog frem en flaske Drambui og helte forsiktig snadderet over det som var igjen av desserten min. Russebabe: Røff sex - ja takk! Tekst og foto: Arne D. Skalmeraas.

Gro har flere års erfaring i sexologisk rådgiving og terapi. I denne boken deler forfatteren sine egne elskovstips med oss. Her tillegges alt fra betydningen av pent undertøy og sensuell utstråling til onanering og orgasmer like stor vekt.

RELATERTE BØKER