Oppdagelsen

Oppdagelsen - Benedicte Ingstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedicte Ingstad
DIMENSJON
6,87 MB
FILNAVN
Oppdagelsen.pdf
ISBN
5597200466840

BESKRIVELSE

Et personlig og dramatisk portrett av ekteparet IngstadHelge Ingstad (1899?2001) og arkeologen Anne Stine (1918?1997) giftet seg i 1941. Paret skulle sammen gjøre oppdagelser som satte spor etter seg i verdenshistorien. I 1960 oppdaget Helge Ingstad en tusen år gammel norrøn boplass på Newfoundland. Utover 1960-tallet ledet Anne Stine et internasjonalt team som til slutt kunne bekrefte sagahistorien om Vinland ? at vikingene dro til Amerika 500 år før Columbus. Oppdagelsen omhandler den vanskelige og konfliktfylte veien frem til anerkjennelse av Ingstads oppsiktsvekkende funn. I tillegg skildres Anne Stines barndom på Lillehammer, Helge og Anne Stines spesielle romanse i førkrigsårene og Helges innsats under krigen. Vinlandsferdene hadde også sine personlige omkostninger for ekteparet og skulle prege resten av deres liv. Oppdagelsen er det andre bindet i Ingstad-biografien, bind 1 Eventyret utkom i 2009.Benedicte Ingstad (f. 1943) er datter av Helge og Anne Stine Ingstad og professor i medisinsk antropologi ved Universitetet i Oslo. Hun har som eneste tilgang til det rikholdige arkivet Ingstad etterlot.

Med korrekt gjennomført trippelbehandling vil bare 1-5 prosent få tilbakefall. Basert på opplysningene hadde forskere ved MIT likevel en idé om hva oppdagelsen kunne være. - Akkurat nå er den beste forklaringen vi har at det ikke er snakk om faktisk gele, ... Oppdagelsen av fjellet.

I dag kaller vi det tomme ingenting for «mørk energi» som fyller ca. 70 prosent av universet.

RELATERTE BØKER