Kvinner som elsker

Kvinner som elsker - D.H. Lawrence | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
D.H. Lawrence
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Kvinner som elsker.pdf
ISBN
1940343381720

BESKRIVELSE

Kvinner som elsker (1920), et av modernismens hovedverk, er D.H. Lawrences nådeløse oppgjør med fedrelandet, fremskrittstroen og industrisamfunnets umenneskelighet. Samtidig er den kanskje det 20. århundres mest nærgående skildring av "kvinnen som finner sin individualitet", i kamp med sementerte tradisjoner. Vi møter to unge par som veves sammen i et skjebnetungt fellesskap, på jakt etter mening og nye plattformer i skyggen av verdenskrigens undergangsstemning. Ingen vil være uberørt av denne romanens grunnleggende spørsmåls.stillinger, som til fulle har beholdt sin kraft og aktualitet. Kvinner som elsker er en frittstående oppfølger til Regnbuen. Sammen utgjør de Lawrences hovedverk, for første gang i norsk oversettelse.

Lawrences nådeløse oppgjør med fedrelandet, fremskrittstroen og industrisamfunnets umenneskelighet. Samtidig er den kanskje det 20.

Lawrences nådeløse oppgjør med fedrelandet, fremskrittstroen og industrisamfunnets um Kvinner som elsker menn. Når kvinnelige professorer er dømt til å tape popularitetskampen mot sine mannlige kollegaer, kan man egentlig klandre dem for å gi litt faen? Kommentar.

RELATERTE BØKER