Det hvite badehuset

Det hvite badehuset - Thorvald Steen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorvald Steen
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Det hvite badehuset.pdf
ISBN
8190077806600

BESKRIVELSE

"Jeg har tatt en utskrift av bildet av bestefar med barna. Det er den siste delen av historien om meg. Bildet henger over skrivebordet, festet med to knappenåler. Når jeg ser på onkel og bestefar, ser jeg meg. " Det er like før advent. Han får en telefon fra en ukjent kvinne. Hun sier at hun er kusinen hans. Familien på morssiden har han aldri hørt om eller møtt. Bestefarens navn har han aldri fått vite. Har hemmeligholdet sammenheng med at han har en arvelig sykdom og nå sitter i rullestol? Han oppsøker sin gamle mor med et håp om å få henne i tale før det er for seint. "Det hvite badehuset" er en roman om skam, fortielse og omkostningene ved å være ærlig.

Hovedpersonen i romanen har en alvorlig kronisk muskelsvinnsykdom, og han er forfatter akkurat som Thorvald Steen. I «Det hvite badehuset» går Thorvald Steen inn der det brenner. Romanen er en dyptloddende og bevegende fortelling om opphav, skam, fortielse og omkostningene ved å være ærlig.

«Gjennom ungdommen og mesteparten av mitt voksne liv tenkte jeg at det var en modig handling av en kvinne på 1930-tallet.» Pris: 119,-. e-bok, 2017.

RELATERTE BØKER