Den blinde guden

Den blinde guden - Chris Tvedt, Elisabeth Gulbrandsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chris Tvedt, Elisabeth Gulbrandsen
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Den blinde guden.pdf
ISBN
7232280451614

BESKRIVELSE

Førstebetjent Edvard Matre ved Kripos har fått to drapssaker i fanget. Problemet er at han ikke etterforsker noen av dem.Den ene fordi han ikke får lov.Den andre fordi han ikke vil.Et usedvanlig brutalt ran i Bergen ender med drap. Edvard Matre og hans team blir satt på saken. Sporene peker mot en gruppe voldelige høyreekstremister, men til Edvards store frustrasjon får han beskjed av PST om å holde fingrene av fatet.Samtidig må han slite med en gryende mistanke om at en av hans egne folk kan ha liv på samvittigheten.

Sporene fører til en gruppe voldelige høyreekstremister, men til Edvards store frustrasjon får han beskjed av PST om å holde fingrene av fatet. Kjøp Den blinde guden fra Bokklubber I Den blinde guden blir kriposetterforsker Edvard Matre beordret til Bergen etter et brutalt ran som ender med drap. Sporene fører til en gruppe voldelige høyreekstremister, men til Edvards store frustrasjon får han beskjed av PST om å holde fingrene av fatet. Pris: 170,-.

Sendes i dag. Kjøp boken Den blinde guden av Chris Tvedt, Elisabeth Gulbrandsen (ISBN 9788202424886) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER