Tølt

Tølt - Gunnar Örn Isleifsson, Daniela Bolze | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Örn Isleifsson, Daniela Bolze
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Tølt.pdf
ISBN
7363543531564

BESKRIVELSE

Islandshesten blir stadig mer populær. En av grunnene til dette er gangartsanleggene til den svært behagelige tølten. Denne fjerde gangarten er genetisk forankret i mange islandshester. Likevel het det lenge at tølten ikke fungerte alene, og at den til en hver tid kunne ris uten videre kunnskaper. I denne boken avmystifiserer Gunnar Örn Isleifsson denne gangarten. Gunnar Örn Isleifsson har arbeidet i Tyskland siden 1979 som en meget framgangsrik islandshesttrener, blant annet for det tyske islandshestforbundet. Han har veterinærutdanning, og fagbrev som hovslager. Daniele Bolze er en kjent hestejournalist. Rikke Tollefsen har vært fagkonsulent for den norske utgaven.

Vi arbeider etter pressens etiske retningslinjer i VÆR VARSOM PLAKATEN. Tølt.no - Frivollveien 80 - 4877 Grimstad » Denne nettavisen benytter publiseringsløsningen NewsFlow utviklet og hostet av Thin AS. » Personvern og cookies.

Kontakt tølt.no på mail: [email protected] eller telefon (0047) 90193048. Vi arbeider etter pressens etiske retningslinjer i VÆR VARSOM PLAKATEN. Tølt er en unik gangart, og en rase har ikke enerett på den.

RELATERTE BØKER