Syltetøy året rundt

Syltetøy året rundt - Matilde Skår | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Matilde Skår
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Syltetøy året rundt.pdf
ISBN
2410704543232

BESKRIVELSE

Syltetøy kan lages når som helst. Du trenger ikke å gå på bærtur eller ha bær i hagen. Ta turen til den lokale frukt og grønt-butikken, kjøp det du trenger og lag det du har lyst på.Denne boka vil gi deg en nyopplevelse av hva syltetøy kan være. Hva med syltetøy basert på moreller og mango? Eller grønt eple, rabarbra og mynte? Kombinasjonen granateple og aprikossmaker også fantastisk godt! En ekstra bonus er at du vet hva du spiser. Her brukes ingen tvilsomme tilsetningsstoffer.Boka har i alt 62 oppskrifter og ut fra de grunnleggende basisoppskriftene kan du lage nye varianter ved å kombinere ulike bærsorter, frukt og grønnsaker. Jordbærsyltetøy blir aldri det samme etter at du har prøvd varianten med chili og pepper. Og ønsker du å droppe sukker, finnes det alternativer.Egenprodusert syltetøy på glasser populære gaver - lag en ekstra porsjon når du først er i gang!Bla i Syltetøy året rundt

Syltetøy året rundt av Matilde Skår ... Syltetøy året rundt (Heftet) av forfatter Matilde Skår. Pris kr 157 (spar kr 22).

Du trenger ikke å gå på bærtur eller ha bær i hagen. Ta turen til den lokale frukt og grønt-butikken, kjøp det du trenger og lag det du har lyst på.Denne boka vil gi deg en nyopplevelse av hva syltetøy kan være.

RELATERTE BØKER