Skolejournalen. Små og store begivenheter fra skoleårene

Skolejournalen. Små og store begivenheter fra skoleårene - Marte Lindstad Næss | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marte Lindstad Næss
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Skolejournalen. Små og store begivenheter fra skoleårene.pdf
ISBN
4398632828992

BESKRIVELSE

Skolejournalen følger barna fra de er skolestartere til de går ut av videregående. Boken blir en nydelig minnebok fra barnas skoleår gjennom å notere ned ting og å la barna svare på ulike spørsmål. Den er i tillegg et sted å oppbevare de viktigste tingene barna lager og får gjennom skoletiden. Dette kan man gjøre ettersom boken har en lomme for hvert skoleår, med plass til å legge inn ting i opptil A4-størrelse. I tillegg til lommene, består boka av 4 sider for hvert skoleår til utfylling og plass til bilder, totalt 78 sider. Gjennom hele boka kan barna svare på spørsmål knyttet til skole og fritid. Eksempler på spørsmål kan være "Hva er dine yndlingsfag?", "Hva liker du å gjøre i friminuttene", til overskrift som "Mitt digitale liv" for de eldre elevene (etter hvert skriver inn når de selv kan). Boken blir til slutt en tidskapsel fra tiden som skolebarn, hvor også foreldrene kan samle de viktigste minnene på et sted, i en fin bok, istedenfor å legge alt i en eske.» Bokas innvendige sider er i størrelsen A4 og har fire ringer som kan åpnes og lukkes, slik at man kan legge inn egne ark også, skulle man ønske det. Skolejournalen tar over der forlagets populære "Barnejournalen" slipper, når barnet er 6 år, en bok som igjen tar over etter Gravidjournalen og Babyjournalen. Med disse fire titlene har man nå fått en serie bøker som starter fra der barnet er i mors mage til han eller hun er myndig og ferdig på skolen.

... Små og store begivenheter i barnets første år med 12 kort.

Vi anbefaler derfor at du kun benytter SkoleArena fra maskiner som holdes oppdatert og kontrolleres jenvlig for sikkerhetshull og ondsinnet programvare. Vi gjør vårt ytterste for å gjøre det samme med våre servere. Der skal elevene få god læring fra lærerne og det skal skapes gode og trygge læringsmiljø, sier hun.

RELATERTE BØKER