Loggbok. Hav- og turpadling

Loggbok. Hav- og turpadling - Dag Ahlgren | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Ahlgren
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Loggbok. Hav- og turpadling.pdf
ISBN
7480890080278

BESKRIVELSE

Loggbok hav- og turpadling er en personlig loggbok laget for å logge padleturer. Den har rubrikker til å å føre tid, sted, padlietid og distanse. I tillegg har den et eget felt til utstyr, vær og mer frie notater fra turen. En loggbok som føres jevnlig, blir padlerens personlige oppslagsverk i gode opplevelser.

Denne loggboken er for de som liker å være detaljerte . Loggbok mannskap er for de som seiler på andres båter. Loggboken følger personen og skiller seg fra tradisjonelle loggbøker.

Gratis frakt Gratis frakt over 299 ... klokkeslett og ulike typer av navigasjonsdata som kurs, utseilt distanse, båtens status, fakta om vær og vind med mer.

RELATERTE BØKER