Kroppsspråk

Kroppsspråk - Allan Pease, Barbara Pease | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Allan Pease, Barbara Pease
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Kroppsspråk.pdf
ISBN
4424264634534

BESKRIVELSE

DETTE ER DEN ULTIMATE BOKEN OM KROPPSSPRÅK!Visste du at 93 prosent av all kommunikasjon er ordløs? At mange menn ikke oppfatter interesserte blikk fra en kvinne? Eller at kvinner er flinkere til å avsløre løgner enn menn? Vi har omkring 250 000 ansiktsuttrykk. Disse formidler gjerne en sannere informasjon enn ordene vi uttaler. Vi oppfatter signalene intuitivt, men å kunne «lese» kroppsspråk er en kunst som krever trening og innsikt. Forfatterne av denne boken beskriver og forklarer alle mulige ansiktsuttrykk og gester og baserer seg på forskning innenfor en rekke vitenskapelige disipliner. Mange av gestene er også illustrert med instruktive strektegninger og foto av kjente personer.

Det er også kulturelle forskjeller. Hvis en greker sier nei, nikker han med hodet.

Del artikkel. Krysser du ofte armene i diskusjoner, eller lar en løs hårlokk falle ned i ansiktet når du flørter? Slik leser du kroppsspråk som en ekspert Fordi mye kommunikasjon plutselig har gått over til å foregå gjennom videokonferanser, er det blitt vanskeligere å få med seg ikke-verbale tegn. Nonverbal, ikke-verbal, ikke-språklig kommunikasjon viser til kommunikasjon uten ord.

RELATERTE BØKER