Klompelompe; strikk året rundt

Klompelompe; strikk året rundt - Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Klompelompe; strikk året rundt.pdf
ISBN
6334780833399

BESKRIVELSE

KlompeLOMPE er tilbake med enda flere splitter nye oppskrifter! Strikk til hverdag og fest, året rundt! I denne nye boka fra KlompeLOMPE finner du en hel rekke fantastiske strikkeplagg for store og små anledninger gjennom et år. Strikk en dåpskjole til den aller minste, eller festdrakt til 17. mai for de litt større barna, med festkjole til jente og selebukse til gutt. Her er lette plagg for sommerfest og skolestart, og morsomme strikkeprosjekter som påskegensere til hele familien. Boka inneholder også et eget kapittel med julestrikk. Her er plagg for både små og store barn og til dame og herre. Oppskriftene er i tre vanskelighetsgrader.

KlompeLOMPE er tilbake med enda flere splitter nye oppskrifter! Strikk til hverdag og fest, året rundt! I denne nye boka fra KlompeLOMPE finner du en hel ... Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Strikk til hverdag og fest, året rundt! I denne nye boka fra KlompeLOMPE finner du en hel rekke fantastiske strikkeplagg for store og små anledninger gjennom et år.

Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland. KLOMPELOMPE STRIKK ÅRET RUNDT Foto: Hanne Andreassen Hjelmås.

RELATERTE BØKER