Landlig lykke

Landlig lykke - Judith O'Reilly | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Judith O'Reilly
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Landlig lykke.pdf
ISBN
8920439916379

BESKRIVELSE

Hva gjør du hvis mannen i ditt liv kun drømmer om én ting: å flytte på landet? Karrierekvinnen Judith velger å bli med. Motvillig, men likevel åpen til sinns bytter hun inn stiletthælene og den smarte drakten med gummistøvler, rautende kyr og pussige naboer. Det er jo bare for en liten prøveperiode. Snart kan hun flytte tilbake til det hektiske Londonlivet og journalistjobben hun elsker så høyt. Med skarp observasjonsevne og et eget blikk for det komiske i enhver situasjon forteller O'Reilly om utfordringene og gledene ved å være mor, hustru og fullstendig fortapt i et fremmed landskap. LANDLIG LYKKE byr både på hysteriske latterkramper og refleksjoner rundt den moderne kvinnes dilemma.

Tekst: Tore Myrberg Alle foto: Vebjørn Rakvaag. Landlig lykke i havgapet De ligger bare et par timer med båt fra fastlandet, men reisen til Scillyøyene noen mil sørvest for Cornwall er som å reise 30 år tilbake i tid. Landlig lykke på en vingård i Chianti, inkludert frokost, velkomstaperitiff og rabatt på vinsmaking. Like utenfor Siena, i hjertet av Chianti Classico-området og mellom bølgende åser dekket av vingårder og olivenlunder, ligger Fattoria de Corsigano, en miljøvennlig, økologisk vingård hvor du kan gi deg helt hen til den tradisjonelle toskanske levemåten. Kvinner i krig og landlig lykke.

Snart kan hun flytte tilbake til det hektiske Londonlivet og journalistjobben hun ... VestlandsHus Gusterud Bygg AS har et bredt utvalg av hus. Men det viktigste for oss er dine ønsker og behov.

RELATERTE BØKER