Komplimenter på en dårlig dag

Komplimenter på en dårlig dag En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,5 MB
FILNAVN
Komplimenter på en dårlig dag.pdf
ISBN
2228715204120

BESKRIVELSE

Jeg liker deg... ... selv om det kanskje ikke virker slik på en dårlig dag! Det er vanskelig å forklare hvor mye du betyr for meg, og klissete romantiske klisjeer blir kleine. Derfor er denne frekke lille boken full av ironiske vittigheter og ærlige kjærlighetserklæringer.

Å si noe enkelt og nøytralt som "Så fin du var i dag!" på en blid og lett måte ville i alle fall ikke jeg tolket seksuelt. Det samme med en positiv kommentar hvis hun er kledd i glade farger på en regntung dag. Det kan være mange gode grunner til at dagen ikke føles helt topp.

En positiv bemerkning, ros eller skryt. Man kan få komplimenter for materielle ting, som hvordan man ser ut, klær man har på seg, eller nye ting man har kjøpt.

RELATERTE BØKER