Kommunikasjon i praksis

Kommunikasjon i praksis - Hilde Eide, Tom Eide | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Eide, Tom Eide
DIMENSJON
3,87 MB
FILNAVN
Kommunikasjon i praksis.pdf
ISBN
2281263069783

BESKRIVELSE

Kommunikasjon i praksis er en lærebok i kommunikasjon for barnevernpedagog-, sosionom- og vernepleierutdanningene. I denne boken legges det vekt på at god kommunikasjon er en forutsetning for godt sosialfaglig arbeid, og at evnen til å kommunisere kan trenes opp og utvikles. Forfatterne tar utgangspunkt i dialoger og fortellinger fra praksis; fra sosialkontoret, omsorgsboligen, barnevernkontoret, hjemmebesøk, terapitimen og ungdomshjemmet. Ved hjelp av praksiseksempler behandles en rekke kommunikasjonsferdigheter som gode hjelpere bør beherske og som kan gjøre det lettere å mestre de mange ulike situasjonene som oppstår i hverdagen.

Det mest naturlige er direkte kommunikasjon. Vi skiller mellom verbal og non-verbal kommunikasjon.

Senderen kan være mer eller mindre bevisst på hvilken informasjon hun eller han sender, og hvem informasjonen sendes til. Som mottakere er vi heller ikke alltid helt bevisst på hva vi mottar av informasjon. Kommunikasjon i praksis: relasjoner, samspill og etikk i sosialfaglig arbeid Av Hilde Eide, Tom Eide Forlag Gyldendal akademisk ISBN 9788205301849 Utgitt 2004, Myk perm.

RELATERTE BØKER