Kokebok for deg som flytter hjemmefra

Kokebok for deg som flytter hjemmefra - Else Lill Bjønnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Lill Bjønnes
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
Kokebok for deg som flytter hjemmefra.pdf
ISBN
9044672637155

BESKRIVELSE

Egnet kokebok for alle som flytter hjemmefra, også nyskilte som skal starte matlaging på egen hånd. Gode råd, oppskrifter for én person og for gjester. Ukemenyer gir eksempler på hvordan penger kan spares og rester kan nyttes til nye retter. Også tilrettelagt for dem som lever glutenfritt, og som trenger middagsoppskrifter. "Selv om boken er beregnet på nye kjøkkenskrivere, er det litt av hvert der som kan være nyttig for den som har hatt eget kjøkken en stund" Ukebladet Familien. "Overraskende fyldig, terningkast 5." Per Borglund, Avis 1

Uavhengigheten er det som trekker. Else Lill Bjønnes har utgitt en rekke kokebøker innen feltet, noen utarbeidet hun alene, andre i samarbeid med Norsk Cøliakiforening og et par medarbeidere: Glutenfri mat - godt og sunt (1998) Eggfri mat for en hver anledning (2001) Glutenfri mat - godt og sunt 2 (2002) Kokebok for deg som flytter hjemmefra (2003 og 2006) NY HVERDAG: Mye må læres når man flytter hjemmefra. Vi har samlet noen tips.

Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg. Når man reiser hjemmefra og flytter for seg selv, er det ikke alt som er like enkelt. Mamma kan ikke lengre sørge for at middagen står på bordet, og hun vil heller ikke ha like stor mulighet til å hjelpe deg med å lage den.

RELATERTE BØKER