Klar - ferdig - gå!

Klar - ferdig - gå! - Hans A. Dahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans A. Dahl
DIMENSJON
5,8 MB
FILNAVN
Klar - ferdig - gå!.pdf
ISBN
9579918228852

BESKRIVELSE

Klar - ferdig - gå! er skrevet spesielt med henblikk på den grunnleggende fysiologiundervisningen for studenter i det første året av bachelorstudiet i idrett.I motsetning til flertallet av fysiologibøker tar den for seg de tilpasningene som skjer i organismen ved overgangen fra hvile til aktivitet. Boka legger vekt på grunnleggende mekanismer, men uten å bli unødvendig detaljrik. Den inneholder et stort antall forklarende fotnoter i tillegg til en fyldig ordliste, der sentrale ord og begreper i faget blir forklart. Samlet gjør dette boka velegnet for alle som ønsker å tilegne seg et grunnlag for å forstå hvordan kroppen tilpasser seg fysisk aktivitet. Boka krever ikke spesielle forkunnskaper. Hans A. Dahl er utdannet lege og arbeider som professor i anatomi ved Norges Idrettshøgskole. Han har undervist i anatomi og fysiologi for de aktuelle brukergruppene i en årrekke.

Etterpå er det "tivoli" på kirkebakken med grilling, leiker for barna og hoppeslott. Hausten 2019 er "Klar! Ferdig! Gå!" søndag 8.september. Klar, ferdig, gå! Fredag, April 29, 2016 - 09:09 Klokken er nå 10:30, og vi har gleden av å ønske små og store hjertelig velkommen til en frydefull dag her på TusenFryd!» Klar ferdig gå KLAR FERDIG GÅ er et treårig program som omhandler ulike sider ved elevenes hverdag.

ILLUSTRASJON: Mari Watn Nyheter. Publisert: 02 desember 2017 16:36 Sist oppdatert: 02 desember 2017 20:00.

RELATERTE BØKER