Tantes energimat

Tantes energimat - Torbjørg Haugen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørg Haugen
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Tantes energimat.pdf
ISBN
1413473142332

BESKRIVELSE

Alle som driver trening og aktiv idrett vet at maten betyr mye. For de beste kan det være avgjørende, og derfor har mange av Norges fremste idrettsutøvere samarbeidet med kokken Torbjørg Haugen, bedre kjent som «Tante». Her får du suksessoppskriftene til Tante, og de gir bedre resultat. Enkelt og greit. Passer for alle som har liten tid, men gjerne vil yte mer. Og få bedre matvaner.

Spis alle typer grønnsaker. Nylig ga hun ut kokeboken "Tantes energimat" med forslag til hva aktive mennesker kan spise til frokost, lunsj, middag, under konkurranse, etter konkurranse og som kosemat. Slik gjør Torbjørg Haugens toppidrettsutøvere: Hopp ikke over dagens viktigste måltid, frokosten.

Lær av kokken til Bjørndalen, Solskjær & co. Alle som driver trening og aktiv idrett vet at maten betyr mye.

RELATERTE BØKER