Per; glimt av min far

Per; glimt av min far - Aksel Fugelli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aksel Fugelli
DIMENSJON
11,41 MB
FILNAVN
Per; glimt av min far.pdf
ISBN
1739123074783

BESKRIVELSE

PER - Glimt av min far av Aksel Fugelli, er et møte mellom to mennesker som har et helt liv å dele og oppsummere like før det slutter.Per Fugelli er en skikkelse Norge har vent seg til å se i offentlige roller: som lege, forsker, samfunnsrefser og i det siste - som en kreftpasient som vet han lever på lånt tid. Aksel Fugelli har vokst opp med en far som har vært til stede. I mediene, i pasientenes takknemlighet - og i familien, hans egen flokk.Denne boken er en lang samtale mellom de to. Uten å vike unna vanskelige spørsmål går de gjennom farens liv en siste gang. Det er en tekst som hverken frykter konfrontasjon eller nærhet. Noen ganger snakker de forbi hverandre. Noen ganger bryter samtalen sammen. Og hele tiden kommer de langsomt nærmere hverandre. Blottet for sentimentalitet, lik en lege som eksaminerer en pasient, streker sønnen opp bildet av sin egen far, som etterhvert fremstår naknere, mer sårbar, men også virkeligere enn før. "PER - Glimt av min far" er et møte mellom to mennesker som har et helt liv å dele og oppsummere like før det slutter. Boken er en virkeliggjøring av Per Fugellis oppfordring: "Ikke vær et ett-tall på jorda. Bry deg om flokken din."Les utdrag fra boka

Livet gjennom har han slåss for et raust og rettferdig Norge. Per - glimt av min far (LYDBOK) Aksel Fugelli. Del 297 00 Veil.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, CD, Innbundet, E-bok | 9788202492687 Per : glimt av min far Av Annette Koch , Smøla folkebibliotek , Mandag 26. oktober 2015 Vi kommer tett på Per Fugelli i denne biografiske "lovestoryen", som den biograferte selv omtaler boken, som hans sønn, Aksel Fugelli har skrevet om sin far. PER - Glimt av min far av Aksel Fugelli, er et møte mellom to mennesker som har et helt liv å dele og oppsummere like før det slutter.

RELATERTE BØKER