Kontraktstrategi for bygg- og anleggsprosjekter

Kontraktstrategi for bygg- og anleggsprosjekter - Ola Lædre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Lædre
DIMENSJON
5,31 MB
FILNAVN
Kontraktstrategi for bygg- og anleggsprosjekter.pdf
ISBN
6684289444947

BESKRIVELSE

Kontraktstrategi for bygg- og anleggsprosjekter beskriver hva som ligger i begrepet kontraktstrategi. Boken angir til sammen atten prosjektspesifikke og generelle forhold byggherrer bør legge vekt på når de skal velge denne strategien. Videre angir den virkemidlene som inngår i en komplett kontraktstrategi, samt fordelene og ulempene med de forskjellige formene av disse åtte virkemidlene: . Prekvalifisering (eventuelt) . Tildelingskriterier . Kontraheringsform . Ytelsesbeskrivelser . Entrepriseform . Kontraktstype . Insentiver (eventuelt) . Kontraktsbestemmelser Selv om det er byggherren som velger kontraktstrategi, er det gunstig for andre kontraktsparter i bygg- og anleggsprosjekter å sette seg inn i hvordan byggherrene bør tenke. Dette gjelder ikke minst i de tilfellene byggherren åpner for at de andre kontraktspartene skal kunne påvirke valgene av virkemidler i kontraktstrategien. Valg av kontraktstrategi berører alle kontraktspartene, og ikke bare byggherren.

Prosjektet utvikles i fellesskap. Kjøp Kontraktstrategi for bygg- og anleggsprosjekter fra Bokklubber Kontraktstrategi for bygg- og anleggsprosjekter beskriver hva som ligger i begrepet kontraktstrategi. Boken angir til sammen atten prosjektspesifikke og generelle forhold byggherrer bør legge vekt på når de skal velge denne strategien. Kontraktstrategi for bygg- og anleggsprosjekter Av Ola Lædre Forlag Tapir akademisk forl.

Boken angir til sammen atten prosjektspesifikke og generelle forhold byggherrer bør legge vekt på når de skal velge denne strategien. Valg av kontraktstrategi i bygg- og anleggsprosjekter. Publisert: 25.09.2006 14:15.

RELATERTE BØKER