Hva er klima

Hva er klima - Erik Kolstad, Øyvind Paasche | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Kolstad, Øyvind Paasche
DIMENSJON
8,7 MB
FILNAVN
Hva er klima.pdf
ISBN
7591311965447

BESKRIVELSE

Denne boken gir en innføring i hva klima er, og hvilke utfordringer vi står overfor. Klimaet påvirkes av vinder som kan snu på sekundet til istider som dukker opp med 100 000 års mellomrom. Nettopp slike samspill er nøkkelen til å forstå fortidige, nåtidige og fremtidige klimaendringer. Forfatterne tar leseren med - fra det helt nære til de langsomme endringene, fra norsk sommersol til isen som har dekket Antarktis i mange millioner år. Med register.

... Det å love noe helt annet er nettopp hva de fleste andre land har valgt å gjøre.

Enkelt forklart: Vær er det som møter deg hver dag når du går ut døren, og det kan endre seg fra dag til dag og år til år. Hva er klimaendringer? Klimaet er de gjennomsnittlige fysiske værforholdene i atmosfæren, som temperatur, nedbør, fuktighet, lufttrykk med mer observert i et bestemt område over en lengre periode. Klimaet endres over hele jorda på grunn av både naturlige og menneskeskapte årsaker. Klima- og miljødepartementet har hovedansvaret for å ivareta helheten i regjeringens klima- og miljøpolitikk.

RELATERTE BØKER