Det jeg skulle sagt

Det jeg skulle sagt - Hannah Helseth, Anja Sletteland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hannah Helseth, Anja Sletteland
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Det jeg skulle sagt.pdf
ISBN
1765947292626

BESKRIVELSE

Uten å gi hverandre en viss tabbekvote, kan vi legge ned samfunnet. Men det betyr ikke at noen skal finne seg i seksuell trakassering. Hvor går grensen mellom flørting og trakassering? Hvorfor er det så vanskelig å si ifra? Hvordan kan man forebygge problemet på arbeidsplassen eller skolen, og begrense skaden når den først har skjedd? Det jeg skulle sagt er håndboken som rydder opp i debatten etter #metoo og som gir konkrete svar på kompliserte spørsmål.

Han måtte ta seg frem både med sykkel, i kajakk, svømming og til fots i det 10. og siste programmet. Dine øyne sa meg mer enn du forsto Det fins håp i alt du tenker ...

Del to i boka, etter at vi i den første delen har fått et innblikk i hvordan forfatterne mener seksuell trakassering kan forstås og diskuteres, er en del som handler mye om språkliggjøring av erfaringer. Jeg husker jeg tenkte "det der skulle han ikke sagt, for slikt blir det musikk av." Det strømmet melodier gjennom kroppen, og jeg kjente at vi kom til å ville respondere gjennom en sang som et oppgjør. Vi hadde tusen tanker og følelser i oss. Det jeg gjerne skulle ha sagt Den kontroversielle politikeren og forfatteren Ayaan Hirsi Ali, som skrev manuset til filmen «Submission», og som nå lever under konstant politi-beskyttelse, har ... Det jeg skulle sagt er håndboken som rydder opp i debatten etter #metoo og som gir konkrete svar på kompliserte spørsmål.

RELATERTE BØKER