Den store norske allsangboka

Den store norske allsangboka Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Den store norske allsangboka.pdf
ISBN
6737252935761

BESKRIVELSE

I denne boka finner du alle de mest kjente og kjære sangene vi gjerne synger når vi er samlet i festlige lag. Sanger som er egnet til store selskaper og til mer uformelle sammenhenger. Her er også egne kapitler med julesanger og barnesanger. Syng med til kjente toner som Blåklokkevikua, Julekveldsvise, Anne Knutsdotter, Herr President, My way, Bamsens fødselsdag og Amazing Grace med flere. Alle sangene har noter med besifring.

Andersen (Redaktør) I denne boka finner du alle de mest kjente og kjære sangene vi gjerne synger når vi er samlet i festlige lag. Sanger som er egnet ... Den store norske allsangboka allsanger, festsanger, barnesanger, julesanger Innbundet Svensk Skip to the ...

Vår visjon er at nordmenn skal finne kunnskap av høy kvalitet fritt tilgjengelig på nett. Last den ned, registrer turaktiviteter og turlengde, og samle poeng hver gang dere er ute! Nyhet DNT-hyttene åpner gradvis fremover Samme året som Paus selv ble hyllet av Lars Lillo-Stenbergs Leieboerne med Følg Oss Hjem, Ole Paus gjengjelder han tjenesten med en cover av Lillos "Kokken Tor", en av i alt 14 sanger på Paus' variant av "den store norske sangboka". I tillegg til deLillos gjør Paus coverversjoner av bl.a.

RELATERTE BØKER