Sykepleiepedagogisk praksis

Sykepleiepedagogisk praksis Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,60 MB
FILNAVN
Sykepleiepedagogisk praksis.pdf
ISBN
4578296120671

BESKRIVELSE

Denne boken gir en bred innføring om sykepleiepedagogikk som fagfelt i sykepleie. Fagfeltet handler om menneskers støtte- og læringsbehov i pasientsituasjoner og hvordan sykepleiere kan benytte pedagogiske teorier og verktøy i pasientsentrert sykepleie. Boken er nytenkende ved at den gjennomgående setter møtet med pasienten som person som sentralt. Den tar opp hvordan pasientsentrerte tilnærmingsmåter kan fremme læring og mestring. Sykepleiepedagogisk praksis omfatter også samarbeid og læring i yrkeslivet og hvordan studenter kan lære i ulike praksisfelt. Boken er relevant for studenter i sykepleie og andre helsefag og for yrkesutøvere innen helsetjenesten.

Thorsnes, Sigrid Lerstad; Rønning, Anne-Britt. (2011) Veiledning i yrkeslivet.

Sykepleiepedagogisk praksis : pasientsentrert sykepleie på ulike arenaer. Rapport/avhandling Sykepleiepedagogisk praksis Språk: Norsk (Bokmål) Materialtype: artikler Kilde for metadata: NO-TrBIB (991142123764702202) ... Sykepleiepedagogisk praksis.

RELATERTE BØKER