Å vera ingenting

Å vera ingenting - Benedicte Maurseth | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedicte Maurseth
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Å vera ingenting.pdf
ISBN
7607758772301

BESKRIVELSE

Som liten gut kakka Knut Hamre på dørene til alle naboane i Granvin i Hardanger. Han stod utføre med felekassen i handa. Han berre måtte spela for seg sjølv og for andre. Sidan den gong har livet hans handla om å spela hardingfele og å læra dette vidare til nye generasjonar.Knut Hamre (f. 1952) er rekna for å vera ein av dei fremste utøvarane på hardingfele i dag. Han er ein felepoet og ein felemeister. Benedicte Maurseth har i 23 år samanhengande vore Hamre sin elev og er i dag sjølv ein framifrå og velkjend felespelar. Når ho ser attende er det samtalane som har vore det viktigaste i opplæringa.Dette er ei bok med samtalar om blant anna kunst, dikting, medkjensle og mystikk mellom meisterspelemannen Knut Hamre og hans elev, Benedicte Maurseth. Boka tek for seg kva det vil seie å føre vidare kunnskap og handverk gjennom generasjonar.Med føreord av Jon Fosse.

Sidan den gong har livet hans handla om å spela hardingfele og å læra dette vidare til nye generasjonar. Knut Hamre (f.

Nåtidens merkevarebyggere og imagekonsulenter hadde nok hatt store problemer med å forstå stilen. Ingenting å vera redd for. Språkrådet vil stramma inn nynorsknormalen ved å ofra sideformene.

RELATERTE BØKER