Sjelekisten

Sjelekisten - Ann Rosman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Rosman
DIMENSJON
12,31 MB
FILNAVN
Sjelekisten.pdf
ISBN
1539543925826

BESKRIVELSE

Sjelekisten av Ann Rosman er den andre spennende kriminalromanen om Karin Adler.En skoleklasse finner et hodeløst kvinnelik og ei eldre dame oppdager kort tid etter et kvinnehode på en gjerdestolpe i hagen sin. Politiet i Marstrand og kriminalinspektør Karin Adler frykter at de står overfor flere mord da de oppdager at hodet og kroppen ikke hører sammen. Vi gleder oss til fortsettelsen om Karin Adler og Marstrand. Fædrelandsvennen

En skoleklasse på turgjør et uhyggelig funn ved den gamle Offersteinen i Marstrand: De finner et hodeløst kvinnelik kledd i middelalderdrakt. Kjøp Sjelekisten fra Bokklubber Sjelekisten er den andre frittstående boken om Karin Adler og Marstrand, og Ann Rosman følger opp suksessen Fyrmesterens datter på mesterlig vis. En skoleklasse på turgjør et uhyggelig funn ved den gamle Offersteinen i Marstrand: De finner et hodeløst kvinnelik kledd i middelalderdrakt. Kjøp Sjelekisten fra Norske serier Sjelekisten er den andre frittstående boken om Karin Adler og Marstrand, og Ann Rosman følger opp suksessen Fyrmesterens datter på mesterlig vis.

En skoleklasse på turgjør et uhyggelig funn ved den gamle Offersteinen i Marstrand: De finner et hodeløst kvinnelik kledd i middelalderdrakt. Kvinnen har tilhørt en gruppe som driver med rollespill.

RELATERTE BØKER