Historiefortelleren

Historiefortelleren - Jodi Picoult | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jodi Picoult
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Historiefortelleren.pdf
ISBN
6654249429446

BESKRIVELSE

Sage Singer (23) er skadet i en ulykke og har et arr i ansiktet som gjør henne reservert overfor fremmede. Hun er baker, og kan dermed jobbe på natten og slippe å omgås så mange mennesker. Følelsene sine legger hun i de vakre bakverkene. En dag blir hun kjent med Josef Weber (95), en respektert og avholdt mann i den vesle byen. Det oppstår et vennskap mellom de to, men en dag ber Josef Sage om en helt spesiell tjeneste: Han ber henne om hjelp til dø. Det viser seg at han var nazist under krigen, og nå vil han gjøre opp for seg. Det han ikke vet, er at Sages bestemor er en av de som overlevde holocaust. «Denne boka har et driv som gjør det vanskelig å legge den fra seg.» Kamille«I Historiefortelleren får vi levd liv på godt og ondt. Og vi er aldri i tvil om at det indirekte også handler om deg og meg. Sånn all god skjønnlitteratur gjør.» Aktuell

- Jeg fant dem innerst på et loft. Historiefortelleren av Jodi Picoult Sage Singer har en fortid som gjør at hun skjuler seg for verden. Hun sover om dagen og jobber på bakeri om natten, men når hun innleder et... Hakawati - historiefortelleren er nemlig på mange måter like overveldende og full av sanseinntrykk som en velkomponert 5-retters middag.

Det likner et julekort fra helvete. Møt historiefortelleren som har fått Sønstebyprisen: Kristian Bergsund. Les om hvordan militæret i de nordiske landene har bidratt under koronaepidemien.

RELATERTE BØKER