Glasshjerte

Glasshjerte - Torkil Damhaug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Damhaug
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Glasshjerte.pdf
ISBN
2264798761369

BESKRIVELSE

Robin og Mikkel er brødre. Robin blir vitne til det grusomme som skjer med kusinen deres, Amina. Han kan ikke hjelpe henne, og heller ikke hente hjelp.Robin er ute av stand til å uttrykke hva han har sett.Mens Mikkel vet noe han ikke vil fortelle. Ikke til noen.Glasshjerte er en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den. Og om å streve med å forstå hvem du selv er.Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten.Torkil Damhaug er dobbel vinner av Rivertonprisen, han fikk prisen for årets beste kriminalroman både i 2011 og i 2016.

Ikke til noen.Glasshjerte er en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den. Og om å streve med å forstå hvem du selv er.Men den ... Søte glasshjerter ca 8 cm i klart ruglete glass.

Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten. Torkil Damhaug er dobbel vinner av Rivertonprisen, ... Kjøp Glasshjerte fra Tanum Robin og Mikkel er brødre.

RELATERTE BØKER