Spør om språk fra A til Å

Spør om språk fra A til Å - Ingebjørg Tonne, Helene Uri | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingebjørg Tonne, Helene Uri
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Spør om språk fra A til Å.pdf
ISBN
6051835716700

BESKRIVELSE

Lurer du på hva forfordele, gressenke eller Sanktveitsdans betyr? Og hvorfor noen sier et appelsin og ikke en appelsin, eller at noe er døvt? Spør om språk - fra A til Å er en underholdende og humoristisk vandring gjennom språkets irrganger. Helene Uri og Ingebjørg Tonne har her samlet spørsmål og svar fra språkspalten i Dagbladet. Det ene spørsmålet om språkartigheter avløser det andre, og Uri og Tonne svarer med eleganse, presisjon og en stor dose humor. En lesebok om det norske språkets finurligheter for deg som simpelthen elsker det norske språket!

(Romerne 2:15, Contemporary English Version) En samvittighet som er godt trent opp, hjelper deg til å vurdere om de avgjørelsene du skal ta eller allerede har tatt, er bra eller ikke.Samvittigheten din er som et kompass. Om å tørre og prate. Mange tenker kanskje også at seksualitet ikke er viktig for pasienten akkurat nå.

Ho vart stifta for 112 år sidan, medan metodistkyrkja nasjonalt er heile 130 år. Kontora ligg i ei kvitt hus i to etasjar med utvendige trapper.

RELATERTE BØKER