Norge rundt med Bent Stiansen

Norge rundt med Bent Stiansen - Bent Stiansen, Audun Aagre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bent Stiansen, Audun Aagre
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Norge rundt med Bent Stiansen.pdf
ISBN
3158256741763

BESKRIVELSE

Nå serverer Bent Stiansen oss en helt ny kokebok med mer enn hundre nye oppskrifter, og som garnityr tar han oss med på en kulinarisk rundreise til alle Norges landsdeler.I 2014 er det tyve år siden Bent Stiansen åpnet sin Michelin-stjernerestaurant Statholdergaarden (ingen restaurant i Norden har hatt en stjerne lenger enn denne). Gjennom disse årene har han hatt mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget, og mange av dem driver i dag sine egne restauranter. Gjennom det siste året har Stiansen besøkt tyve av sine gamle matelever, fra Harstad i nord til Kristiansand i sør, fra Bergen og Stavanger i vest til Lillehammer og Oslo i øst. Han har laget mat med dem, blitt med på besøk til lokale råvareprodusenter og smakt på restaurantenes egen personalmat. Boken består av alt fra husmannskost og enkle hverdagsretter til vidunderlige festoppskrifter. 'Norge rundt med Bent Stiansen' er for øvrig et veldedighetsprosjekt og inntektene vil gå til å bygge opp en kokkeskole (Heritage House) for fattige ungdommer i Inle Lake nord i Myanmar.Resultatet er en kokebok med både enkle og avanserte oppskrifter knyttet til spennende reportasjer fra norske matperler, samt krydret med Stiansens personlige historier. Natalie Ngo, VG. Terningkast 5.

pris 399,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

Fellestrekket for alle er at de vil skape… Kjøp Norge rundt med Bent Stiansen fra Tanum Bent Stiansen serverer oss en kokebok med mer enn hundre nye oppskrifter, og som garnityr tar han oss med på en kulinarisk rundreise til alle Norges landsdeler. I 2014 var det tyve år siden Bent Stiansen åpnet sin Michelin-stjernerestaurant Statholdergaarden (ingen restaurant i Norden har hatt en stjerne lenger enn denne). Norge rundt med Bent Stiansen.

RELATERTE BØKER