Kunst ute, kunst inne 2

Kunst ute, kunst inne 2 - Per Christiansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Christiansen
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Kunst ute, kunst inne 2.pdf
ISBN
1299861753616

BESKRIVELSE

I Haukvatnet barnehage leker ungene på taket av et hus som er sunket i jorda. Utenfor Brundalen skole er to svære troll omskapt til stein. På Brattøra kan alle ta plass i en gul undervannsbåt og lytte til lydene fra fjorden. Ny kunst i Trondheim åpner for opplevelse og aktivitet, undring og tankeflukt. Trondheim har en av Norges største samlinger av samtidskunst i offentlig rom. En unik utsmykkingsordning i kommunen har ført til at barnehager, skoler, parker, sykehjem og andre offentlige bygg nå byr på mange visuelle inntrykk. Denne boka er en guide til ny kunst i offentlig regi i perioden 2010-2016. Med informative tekster på norsk og engelsk og flotte bilder presenteres de ulike prosjektene, og praktiske kart gjør det lett å finne fram hvis du ønsker å oppleve kunsten på nært hold. Norsk og engelsk tekst.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Kunst ute, kunst inne 2, utsmykking i Trondheim = public art in Trondheim, 2010-2016' av Per Christiansen fra Norges raskeste nettbokhandel.

... VISP arbeider for å bedre og tilrettelegge vilkårene for produksjon, formidling og salg av visuell kunst. Kunst ute, kunst inne : utsmykking i Trondheim 2000-2010 = public art in Trondheim 2000-2010 har ingen aktive annonser Kunst ute og inne; Art for all in the world; VEGGMALERIENE I SANDEFJORD.

RELATERTE BØKER