VIP-rommet

VIP-rommet - Jens Lapidus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Lapidus
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
VIP-rommet.pdf
ISBN
9253696377048

BESKRIVELSE

Krimserie fra Sveriges mestselgende krimforfatter! Igjen tar Jens Lapidus leseren med til Stockholms underverden. En ung, klassisk Stureplangutt forsvinner. Den unge advokaten Emelie får i oppdrag å finne ham. Til å hjelpe seg får hun Teddy, en tidligere straffedømt jugoslav som har vært utpresser for mafiaen. Gjennom dette umake etterforskerparet viser Lapidus forbrytelsen gjennom blikk på ulike verdener.

Den er intens og hyperrealistisk, skrevet av en spenningsforfatter som som denne ... Jens Lapidus har hatt stor suksess med bøkene i Stockholm-noir serien, så det er med store forventninger jeg åpner opp og titter inn i VIP-rommet. Og allerede fra de første sidene er jeg igjen helt oppslukt av Lapidus' fortellertalent.

Via familiens advokat unngås unødvendig søkelys fra politi og media. Ressurser har dessuten overklassefamilien nok av. Krimserie fra Sveriges mestselgende krimforfatter! Igjen tar Jens Lapidus leseren med til Stockholms underverden.

RELATERTE BØKER