Tause vitner

Tause vitner - Torill Thorup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
7,86 MB
FILNAVN
Tause vitner.pdf
ISBN
4038838790638

BESKRIVELSE

Erikas far er blitt hardt skadet i en ulykke, og hun frykter for fremtiden. Familien kommer til å miste huset nå som han ikke kan arbeide på Jernverket. Så får hun et tilbud om hjelp fra uventet hold, men det er ikke uten betingelser. Avmakt og sinne fyller Yngvil da hun får vite at faren ikke døde som følge av en ulykke, men ble drept. I stedet for å snakke med lensmannen, bestemmer hun seg for å avsløre morderen. Det burde hun ikke ha gjort ... En kald vind blåste over Yngvil. Brått stanset hun og gispet. Nå husket hun hvem han var! Det var mannen som hadde stirret på henne i krambua før jul! Da hadde hun fått en følelse av at han visste noe om henne, men hva?

Nikki og Lyell etterforsker mordet på en savnet tenåring, noe som tvinger dem til å se nærmere på politiets egne fremgangsmåter. Claire Ashby er bekymret for hvordan hun skal bygge saken mot den hun tror er skyldig. Tause vitner er en britisk krimserie som følger arbeidet til en gruppe engelske rettsmedisinere.

Familien kommer til å miste huset nå som han ikke kan arbeide på Jernverket. Så får hun et tilbud om hjelp fra uventet hold, men det er ikke uten betingelser. Tause vitner er et tydelig avtrykk i oppvekstfortellinger fra en drabantby.

RELATERTE BØKER