Sølvmasken

Sølvmasken - Peter Englund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Englund
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Sølvmasken.pdf
ISBN
7616827326901

BESKRIVELSE

Få historiske skikkelser er så fulle av motsigelser som dronning Kristina. Hun var et maktmenneske, men ga avkall på Nord-Europas mektigste trone. Hun opptrådte gjerne som fredsmegler, men drømte også om å lede sine tropper i strid og planla å bli regent i Polen. Hun var en tyrann, men gjorde opprør mot alle autoriteter, også kirken. Peter Englund lar det levende mennesket Kristina komme til syne, midt i 1600-tallets verden av maktkamp og fromhet, blomstrende vitenskap og rå vold; trettiårskrigens brutale verden, men også Descartes' og Molières verden. En verden der det var en allment erkjent ulykke å fødes som kvinne. En verden som Kristina ufordret gjennom hele sin eksistens.

Spennende fantasyserie for lesere fra 10 - 14 år. Kjøp Sølvmasken fra Bokklubber Dronning Kristina - en forbløffende skikkelse Med denne vesle biografien om Sveriges dronning Kristina (1626-1689) tar forfatteren oss med til 1600-tallets verden av maktkamp og fromhet, blomstrende vitenskap og vold - en verden der det var en ulykke å bil født som kvinne. Kjøp Sølvmasken fra Bokklubber I denne spennende fjerde boken i serien Magisteriet fører forfatterne leseren inn i det hinsidige og viser oss dødens farer. Spennende fantasyserie for lesere fra 10 - 14 år.

4 Forfatter: Holly Black Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2018 Lengde: 6 t.

RELATERTE BØKER