Bygningsvedlikehold

Bygningsvedlikehold - Marit Støre Valen, Nils Olsson, Svein Bjørberg, Håkon Kvåle Gissinger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Støre Valen, Nils Olsson, Svein Bjørberg, Håkon Kvåle Gissinger
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Bygningsvedlikehold.pdf
ISBN
7857408177543

BESKRIVELSE

Drift og vedlikehold skal sikre at byggets funksjonalitet og kvalitet opprettholdes. Hensikten med dette temaheftet er å sammenstille erfaringer fra planlegging og utførelse av vedlikehold av bygninger ut i fra et forvaltningsperspektiv. En viktig nøkkel til dette er bedre planlegging basert på et godt beslutningsgrunnlag og det gode samspillet mellom eier, forvaltningsorganisasjon og bruker av bygget. Vi håper heftet kan bidra til en bedre og mer omforent forståelse av begrepene drift, vedlikehold og utvikling i bygningssammenheng og øke forståelsen for planleggingen av vedlikeholdsoppgavene. Om forfatterne: Marit Støre Valen er førsteamanuensis i eiendomsforvaltning ved NTNU. Nils Olsson er professor i eiendomsforvaltning og i prosjektledelse ved NTNU. Svein Bjørberg er ansatt i Multiconsult samt professor II ved NTNU. Håkon Kvåle Gissinger er seniorrådgiverfor i Rambølls seksjon for FM-rådgivning.

sertifisert for renhold og våtrom Vennesla kommune - Sommerjobb 2018 - Skoleelever og studenter - Vennesla kommune (Bygningsvedlikehold). Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere. Bygningsvedlikehold Oslo - linoleumsbelegg, vanntetting av betong, garasjegulv, industrigulvbelegg, vanntetting av betongkonstruksjoner, permanente støpestenger ... Anvendelse: For bruk i alle hygienesensitive miljøer, eller hvor høyere hygienenivåer foretrekkes Full bredspektret aktivitet - Den svært effektive 80% Etanol formuleringen dreper 99,999% av mange vanlige mikroorganismer og har blitt fullstendig testet og funnet å være bakteriedrepende (EN1500), gjærdrepende (EN1650), virusdrepende (EN14476) og mykobakteriedrepende (EN14348). Drift og vedlikehold skal sikre at byggets funksjonalitet og kvalitet opprettholdes.

Se flere bøker fra Marit Støre Valen. Bygningsvedlikehold - Birkeland Skule BIRKELAND i Sauda, ☎ Telefon 52 78 32 49 med Kjøreanvisninger Bygningsvedlikehold. Forsegle overflater og beskytt eiendeler med NCHs utvalg av vedlikeholdsprodukter for bygg.

RELATERTE BØKER