61 veteranbåtar på Vestlandet

61 veteranbåtar på Vestlandet - Harald Sætre | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Sætre
DIMENSJON
8,19 MB
FILNAVN
61 veteranbåtar på Vestlandet.pdf
ISBN
8543583313168

BESKRIVELSE

Det er ikkje få frivillige timar som kvart år blir lagt ned på dugnadsbasis for å ta vare på- og halda i drift ulike veteranfartøy, alt frå mindre fritidsbåtar og ferjer, til større passasjer- og lastebåtar. I Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane har det etter kvart utvikla seg eit rikt og variert miljø innan fartøyvern. Båtane er i aktiv bruk sommarhalvåret og deltek på ulike festivalar og arrangement. For mange er dei blitt eit kjært maritimt gjensyn frå tidlegare tider. I denne boka finn du eit representativt utval av fartøy frå dei tre fylka. Fleire båtar hadde fortent omtale men me vonar likevel at det blir gitt eit innblikk i det mangfaldet som finst innan fartøyvernet, og at me kan få synleggjort noko av det enorme dugnadsarbeidet som er lagt ned i å ta vare på fartøya.

Denne boken er skrevet av forfatter Carsten J. Anker.

august 1949) er norsk hobbyfotograf som har skrevet flere bøker om veteranbåter samt rutebåter og ferger knyttet til Hardanger Sunnhordlandske D/S (HSD).Sætre, som er oppvokst i Kvinnherad kommune, er engasjert i bevaring av lokalrutebåtene på Vestlandet.. Harald Sætre er nå bosatt i Arna i Bergen, er gift og har to barn. Campingplasser i Vestlandet: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på campingplasser i Vestlandet, Norge på Tripadvisor. Vestlandet er en landsdel som omfatter de tre fylkene Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland.

RELATERTE BØKER