Kniplinger

Kniplinger - Tiril Broch Aakre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tiril Broch Aakre
DIMENSJON
9,91 MB
FILNAVN
Kniplinger.pdf
ISBN
6130249044359

BESKRIVELSE

De skal ha barn. De forbereder seg. De handler inn, de går på kurs. Han vil hjelpe henne, men i hvilken grad kan han egentlig det? Og så kommer barnet, og tiden blir en annen.En klokke begynte å tikke da hun ble fødthennes alderer resten av mitt livKniplinger betrakter livet fra begynnelse til slutt. Hvilke ord vi bruker til å forstå oss selv, hvilken inngang de gir til verden, eller nøkkelordene, som det het på skolen, «de vi trenger/ hvis vi en gang i fremtiden/ må gjenfortelle historien.»Med et åpent, enkelt og inviterende språk har Tiril Broch Aakre skrevet en diktsamling om hvordan et liv formes, og hva man til slutt sitter igjen med.

Kontakt. Email: [email protected] Telefon: 23 29 44 95.

Ved bestilling af varer kontakt os på telefon og email. Telefon: 23 29 44 95 Email: [email protected] Våren 2020: Asker Husflidslag, Kniplekurs, 2 helger Helg 1: lørdag 21.

RELATERTE BØKER